Snídaně s Rytmusem (Kutná Hora)


Tuto středu v ranních hodinách proběhla v salonku hotelu U Růže v Kutné Hoře „Snídaně s Rytmusem“. Mezi hosty byli zástupci z řad zaměstnavatelů, ÚP Kutná Hora a také uživatelů naší služby. Velmi si vážíme všech, kteří přijali naše pozvání.   

Během setkání proběhlo vzájemné seznámení. Představení organizace Rytmus a jejích služeb. Od zástupců ÚP jsme se dozvěděli mnoho zajímavých informací, se kterými bude v budoucnu nějakým způsobem pracovat jistě spousta z nás. Zaměstnavatelé se na nás mohli obrátit s dotazy ohledně zaměstnávání OZP a také sdílet své zkušenosti se zaměstnáváním lidí se zdravotním postižením. Uživatelé naší služby ukázali, že každý člověk má co nabídnout. Stačí jen dostatečná chuť a odhodlání. Jejich příběhy byly velmi zajímavé a jistě se i za jejich přispění podařilo zbořit pár předsudků, které má v sobě v nějaké míře každý z nás.

Celá akce proběhla v otevřeném a přátelském duchu. Ráda bych poděkovala panu Kmentovi z hotelu U Růže, za vstřícnost a vřelost, se kterou přistoupil k pořádání našeho setkání. Snídaně byla vynikající a bohatá, prostředí příjemné.

Za Rytmus, Dana Műllerová, pracovní konzultantka v projektu S Rytmusem do práce II.