Snídaně s Rytmusem (Benešov)


V rámci projektu „S Rytmusem do práce II“ proběhla v polovině dubna další Snídaně s Rytmusem. Tentokrát bylo cílem přiblížit soulad vzájemné spolupráce, což se z našeho pohledu určitě povedlo. Při velmi chutné snídani si o zaměstnávání OZP popovídali zaměstnavatelé z Benešovska. Pracovníci Rytmusu vysvětlili, jak přesně mohou pomoci při zaměstnávání OZP oni a přiblížili, jak vše probíhá v praxi – například pracovní asistence. Účastníci, kteří již zkušenosti se zaměstnáváním OZP a spoluprací s Rytmusem mají, se o ně velmi ochotně podělili s ostatními.

Rytmus Střední Čechy, o. p. s. hodnotí snídani jako úspěšnou. V příjemné atmosféře přirozeně vyplynula témata k diskuzi a společně strávené dopoledne si tak všichni užili. Také se podařilo domluvit potenciální spolupráci s novými zaměstnavateli.

Nesmíme zapomenout poděkovat Hostinci U Zlaté Hvězdy za skvělé občerstvení a všem, kteří se společné snídaně zúčastnili, zejména firmám: Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, EBAS spol. s.r.o., Pečovatelská služba okresu Benešov, Tři o.p.s., Dvůr Rudoltice, Školní jídelna Benešov, Jiráskova 888 a městu Benešov.